Prijatelj Čepom do osmeha Kreativni M Kutak peva i svira za našu planetu!

Prijatelj Čepom do osmeha Kreativni M Kutak peva i svira za našu planetu!

Imamo čast i veliko zadovoljstvo da vas pozovemo na godišnji koncert KREATIVNOG M KUTKA koji će se održati u subotu, 19. juna 2021. godine pod krošnjama na zelenoj livadi, ispred prostora ove muzičke oaze (Ul. Resavska broj 4, Liman 2, Novi Sad).

Početak je zakazan za podne (12.00 č), a publika je pozvana da na koncert dođe „sa plastičnim čepovima u džepovima“. Po završetku svirke, svi čepovi koji se sakupe predaće se Udruženju “Čepom do osmeha”. Na taj način, deca iz Kreativnog M Kutka i njihova publika priključiće se najvećoj ekološko-humanitarnoj akciji u Srbiji, sa porukom da „muziku ne čine samo lepi tonovi – muziku svira Srce koje kuca za drugoga i peva je Ljubav prema našoj planeti.“

Mladim instrumentalistima i pevačima Kreativnog M Kutka na sceni će se pridružiti specijalan gost – čuveni bubnjar i muzičar Ivan Fece Firči! Pop-rok repertoar začiniće poezija Jelene Višekrune, pedagoškinje i dečije psihoterapeutkinje, autorke knjige pesama “Emocije za decu”, koja poručuje: Ono što me najviše veseli, sreća je najlepša kada se deli!

U realizaciji koncerta i akciji sakupljanja plastičnih čepova učestvovaće i volonteri Novosadskog volonterskog servisa, a za uredan, čist i bezbedan prostor za održavanja koncerta biće zadužena novosadsko JKP Gradsko zelenilo,  JKP Čistoća i Policijska ispostava  “Stari grad”.

Vidimo se 19. juna u podne! Dobro došli!

P.S. Ko bude sprečen da dođe, moći će da prati koncert uživo na YouTube kanalu KREATIVNI M KUTAK NOVI SADPrevious Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Translate »