Politika privatnosti, reklamacije i uslovi korišćenja

Zaštita privatnosti

Udruženje „Čepom do osmeha“ se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih donatora putem ovog sajta. Udruženje „Čepom do osmeha“ prikuplja samo neophodne podatke o donatorima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa zakonom. Takođe, Udruženje „Čepom do osmeha“ se obavezuje da ne koristi podatke u druge svrhe, mimo ovlašćenja korisnika. Korisnik je u mogućnosti da u svakom trenutku zatraži da prestane da prima informacije i poruke od  Udruženja „Čepom do osmeha“, a Udruženje „Čepom do osmeha“ je dužno da postupi u skladu sa njegovim zahtevom.

Korisnici imaju pravo da zatraže da njihovi podacu budu izbrisani iz našeg sistema, što podrazumeva potpuno brisanje profila i pripadajućih podataka. Da biste iskoristili ovo pravo, kontaktirajte nas putem mejla donacije@cepomdoosmeha.org.rs, nakon čega ćemo procesuirati i izvršiti ovaj zahtev u zakonskom roku od 30 dana. 

Politika reklamacija

Reklamacije u vezi sa izvršenom uplatom (donacijom) moguće su u sledećim slučajevima:

1) zloupotreba kartice,

2) pogrešno unet iznos (višak nula i sl.).

U slučaju reklamacija iz nekog od ova dva navedena razloga, te reklamacije se primaju tako što se imejl sa potvrdom o obavljenoj transakciji prosleđuje na imejl adresu reklamacije@cepomdoosmeha.org.rs, a uz njega se prilaže skenirani zahtev za povraćaj sredstava u slobodnoj formi, u kome se navodi razlog. Zahtev treba da sadrži potpis vlasnika kartice, skeniranu ličnu kartu i kontakt telefon. Mi ćemo kontaktirati pošiljaoca, a sredstva će biti vraćena u roku od 30 dana posle uspostavljanja kontakta. Sredstva se vraćaju na račun vezan za platnu karticu kojom je donacija uplaćena.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja sredstava donatoru koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, a bez obzira na razlog vraćanja, Udruženje „Čepom do osmeha“ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

[give_form id="597"]