Naslovna

My Web Page

Hello everybody!

Translate this page:

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.

Priključite se akciji "Čepom do osmeha"

Pridruži se najmasovnijoj, najboljoj dugoročnoj volonterskoj ekološko-humanitarnoj akciji u Srbiji i regionu “Čepom do osmeha” koja okuplja preko 2.000 aktivnih volontera.

Ovo možeš uraditi na dva načina:

1. Redovno donoseći čepove za reciklažu na registrovana mesta sa kutijama “Čepom do osmeha” kao i ostali reciklabilni otpad u naše EKO ostrvo u ulici Ćirpanova 25 u Novom Sadu. 

2. Postaneš aktivni volonter/koordinator akcije i sam postaviš kutiju “Čepom do osmeha”. Nakon postavljanja kutije potrebno je popuniti formular za priključno mesto tj. registrovati kutiju kako bismo imali evidenciju gde se sve nalaze kutije i ko je kontakt osoba zadužena za njihovo pražnjenje i dalju komunikaciju. Kada sakupiš više od tri džaka sa čepovima, obaveštavaš nas na broj centrale, 069/3113-100, i dalje dogovaramo detalje oko dovoženja ili preuzimanja.

Više detalja u vezi postavljanja kutija i prijavljivanja priključnog mesta možeš pročitati ovde.

O udruženju "Čepom do osmeha"

Udruženje “Čepom do osmeha” uspešno provodi akciju sakupljanja plastičnih čepova kao i ostalog reciklabilnog materijala (limenke, biootpad, PET ambalaža, staklo i papir) kako bi osnažili i pružili podršku pojedincima i porodicama osoba sa invaliditetom, odvajanjem reciklabilnog materijala čime unapređujemo sistem odvajanja čvrstog otpada u Srbiji i omogućavamo im lakše funkcionisanje u svakodnevnom životu.

Akcija „Čepom do osmeha“ je pokrenuta u decembru 2012. godine, kada je nekolicina ljudi odlučila da podrži ovaj poduhvat, razumejući značaj ovog pionirskog rada. Danas, je ovo najmasovnija akcija u Srbiji i regionu, koja okuplja preko 2000 aktivnih volontera.

Akcijom “Čepom do osmeha” do sada sakupljeno je preko 800 tona plastičnih čepova.

Za koga sakupljamo čepove

Ljubenović Eva
Sakupljeno
Rnić David
Sakupljeno
Gabrić Dajana
Sakupljeno
Stevanović Petra
Sakupljeno
Živković Lazar
Sakupljeno
Pilipović Dušan
Sakupljeno
Novosadska deklaracija
Preuzmite Novosadsku deklaraciju
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Translate »