EkoBiz konferencija

Pozivamo vas na centralno okupljanje posvećeno održivosti i ekologiji – EkoBiz konferenciju, koja će se održati u idiličnom okruženju Vrnjačke Banje, 19. i 20. marta. Ovaj skup je koncipiran sa ciljem da okupi vodeće stručnjake, preduzetnike, i predstavnike civilnog sektora radi razmene znanja i iskustava u implementaciji ekoloških praksi u privredi. 

Konferencija ima za cilj da istakne pozitivne primere iz poslovne prakse koji doprinose zaštiti životne sredine, promovišući time zelene inicijative i održivi razvoj. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u ekološkoj odgovornosti, kao i da razmotre značaj i ulogu civilnog sektora u promovisanju ekološke svesti i praksi. 

Hotel Fontana

Kroz seriju predavanja i panel diskusija, EkoBiz konferencija će omogućiti učesnicima da dublje razumeju kako integracija ekoloških principa u svakodnevno poslovanje ne samo da doprinosi planeti, već i otvara nove poslovne prilike. Očekuje vas inspirativna razmena ideja, primeri dobrih praksi i mogućnost za izgradnju značajnih profesionalnih veza. 

Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja koji teži ka kreiranju održive budućnosti za sve nas. Registrovati se možete putem našeg sajta, gde ćete pronaći sve dodatne informacije o programu konferencije, predavačima i načinu učešća. Vidimo se u Vrnjačkoj Banji, da zajedno kročimo ka zelenijem i boljem sutra. 

Konferenciju organizuje Inicijativa “Čepom do osmeha” zajedno sa partnerima.

Prijava

[give_form id="597"]