Dodeljeno 68. pomagalo u Pančevu

Dodeljeno 68. pomagalo u Pančevu

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo danas dodelili 68.pomagalo!

Moderna električna dizalica omogućiće četrnaestogodišnjem Mihajlu Cvetkoviću da se lakše premesti sa jednog mesta na drugo, što će umnogome olakšati svakodnevicu i njegovoj porodici.

Uručenje pomagala je realizovano u petak, 25. novembra sa početkom u 11 časova u Pančevu u domu porodice Cvetković. Osmeh na Mihajlovom licu je uspeh svih nas. Porodica nas je dočekala sa puno topline i ljubavi. Dodeli je prisustvovao  član Gradskog veća za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike – Milenko Čučković i koordinatorka organizacije u Pančevu, Borka Adžić Lazić.

Mihajlo Cvetković je dečak koji se uz podršku svojih roditelja godinama bori sa posledicama progresivne mišićne distrofije. Voli da se druži i da putuje sa drugarima iz škole, a u slobodno vreme voli da igra igrice. Jedna od omiljenih  aktivnosti mu je igranje sa lego kockicama. Odličan je đak i veliki navijač fudbalskog kluba „Partizan“.

Obraćamo vam se ovim dopisom kako bi svi ljudi koji učestvuju u humanitarno ekološkoj akciji ”Čepom do osmeha” i sakupljaju čepove videli rezultat svog zalaganja, odnosno Mihajlov osmeh. Do sada je sakupljeno više od 750 tona plastičnih čepova i uručeno 68 pomagala. Hvala svim humanim ljudima, vi ste heroji koji čine da ovaj svet bude srećnije mesto za svu decu. Svi smo na istom zadatku i ne smemo prestati da pomažemo drugima i ujedno čuvamo životnu sredinu.Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Translate »