069/311 31 00

Vesti

arrow-link

URUČENjE U MELENCIMA


U petak 14.06.2019. godine putovali smo u Melence, kako bi u OŠ „Dr Boško Vrebalov“ uručili pomagalo i obradovali četrnaestogodišnjeg dečaka Petkov Aleksandra!

Zbog toga što je rođen kao dete izrazito niskog rasta obavljavanje svakodnevnih potreba i aktivnosti, kao i školovanje, s odrastanjem padalo mu je sve teže. Zahvaljujući našim prijateljima iz firme „Ernst&Young d.o.o.“ iz Beograda, koji su odlučili da usmere novčana sredstva i koji su još jednom dokazali da su velikodušni prijatelji velikog srca, uspeli smo da mu obezbedimo pomagalo koje ću mu veoma olakšati vođenje računa o ličnoj higijeni.

Naši dugogodišnji prijatelji iz dm-a, Garnier-a i udruženja „Ekologija i dete“ nas uvek ostave bez reči, pa su tako i ovog puta pripremili poklone za članove porodice Petkov, ali i za brojne mališane iz osnovne škole.

Neopisivo je zadovoljstvo kada malim delima uspemo da promenimo život drugih ljudi i porodica na bolje, a ono što nas uvek pogodi je njihova skromnost i ogromna zahvalnost čak i za to što smo im posvetili pažnju.

Kada smo svedoci dečijih osmeha i njihovog napretka, sigurni smo da smo na pravom putu i da idemo ka pravom cilju i zbog toga smo neizmerno radosni!