069/311 31 00

Vesti

arrow-link

URUČENjE POMAGALA CVETKOVIĆ NIKOLI U PANČEVU


Zahvaljujući svima vama, svakom pojedincu koji sakuplja plastične čepove, 17. septembra u Pančevu, u ŠOSO „Mara Mandić“ petnaestogodišnjem dečaku Nikoli Cvetković koji boluje od progresivne mišićne distrofije, uručena su elektromotorna kolica i time je obezbeđeno pomagalo za trideset i sedmo dete od početka pokretanja akcije.

Uz pomoć prijatelja akcije iz kompanije „Ernst&Young“, koji su odlučili da usmere polovinu novčanih sredstava za kupovinu elektromotornih kolica, uspeli smo da usrećimo Nikolu i da njemu, i njegovoj porodici olakšamo svakodnevni život onoliko koliko je u našoj moći. Veoma smo ponosni na to što smo naišli na podršku i opravdali poverenje pomenute kompanije i što je naša saradnja rezultirala jednim lepim delom.

Zahvaljujemo se direktoru škole „Mara Mandić“ Goranu Vladiću, nastavnici Marijani Kalkan, nastavnom osoblju, đacima i porodici Cvetković na izvrsnom gostoprimstvu, kao i na novoj količini čepova koje su nam ovom prilikom predali nastavljajući da učestvuju u našoj akciji i boreći se sa nama za nove osmehe. Uvek je zadovoljstvo provoditi vreme i stvarati uspomene sa ljudima dobrog srca.

Udruženje „Čepom do osmeha“ nastavlja sa oplemenjenom energijom i ljubavlju do narednog uručenja - jer samo zajedno možemo mnogo!