069/311 31 00

Vesti

arrow-link

URUČENjE 36. POMAGALA U TOPOLI


Sjajan dan je iza nas! Ranim jutrom smo se uputili ka Topoli (kod Aranđelovca), kako bi našem dragom drugaru Aleksandru što pre uručili pomogalo u vidu tereapeutskog tricikla, koji će povećati kvalitet njegovog života i omogućiti mu neophodnu rehabilitaciju.

Da sve bude savršeno, pobrinula se naša volonterka, Verica Pavlović, koja je deo akcije od njenog pokretanja, kao i divni ljudi iz Udruženja “Zagrljaj”, koji su nas dočekali i omogućili obavljanje uručenja u svojim prostorijima.

Ovim putem se zahvaljujemo i predsedniku opštine Topola Draganu Živanović, što je svojim prisustvom uveličao pomenuti dogadjaj i što je skrenuo pažnju na to koliko je posvećenost deci sa invaliditetom važna i esencijalna.

Tu našem druženju nije bio kraj! Nastavili smo ga obilaskom Mauzoleja dinastije Karadjordjević i Kraljeve vinarije i zahvaljujući izvrsnim domaćinama saznali mnoge zanimljivosti i proveli vreme zajedno, koje će nam zauvek ostati urezano u pamćenje.

Ni ovoga puta, naši prijatelji iz dm drogerie markt i Garnier-a nisu izostavili slanje poklona za Aleksandra i njegovu mamu Jasminu, i na tome im se od srca zahvaljujemo.

A najveće hvala svim našim volonterima, koordinatorima širom Srbije, kao i ljudima dobre volje koji ne posustaju i koji i dalje sa istim žarom i intezitetom sakupljaju čepove, ne bili pomogli što većem broju mališana i učinili ih srećnim!

Svi zajedno smo tim bez premca i tim koji ne poznaje granice - Tim “Čepom do osmeha”! Do narednog uručenja!