069/311 31 00

Vesti

arrow-link

SUPERMOĆNI


U svakom od nas se krije supermoć!!! Koja je vaša?

U okviru programa “Supermoćni” koji je podržan od Fondacije Novi Sad 2021, održane su četiri edukativne radionice udruženja “Čepom do osmeha” u Svilara - kulturna stanica.

U okviru ovog programa zajedno sa mališanima učimo koje su to supermoći potrebne da bi od malih postali veliki i hrabri heroji, prenosimo im znanje o onome o čemu najviše znamo – humanosti i zaštiti životne sredine.

Sva četiri dana druženja sa najmlađima protekla su u edukaciji i igri, sa osmesima na licima naših malih drugara.

U inkluzivnim radionicama su učestvovali đaci ŠOSO “Milan Petrović” sa kojima su se neizmenično družili učenici OŠ “Ivan Gundulić”, OŠ “Dositej Obradović” i OŠ „Žarko Zrenjanin“ koji su ujedinili svoje supermoći i skrivene talente i proveli sjajno i kvalitetno vreme učeći i igrajući se.

Drugari su bili veoma kreativni, radoznali i raspoloženi da provedu vreme sa nama, koje je kroz igru i smeh proletelo. Razmenili smo znanja i proširili listu prijatelja, utvrdivši da smo svi jednaki i da svi posedujemo supermoći!

Važno je učiti decu da prihvataju razlike i budu tolerantni - jer je to jedini način da od mališana postanu veliki ljudi. Do sledećeg drženja budite nam srećni i veseli i nemojte se ustručavati da pokažete svoju SUPERMOĆ!

Zahvaljujemo se Svilara – kulturna stanica koja nam je ustupila prostor i omogućila ova divna druženja.