069/311 31 00

Vesti

arrow-link

RADIONICA U OŠ "ŽARKO ZRENjANIN" NOVI SAD


Udruženje "Čepom do osmeha" održalo je edukativnu radionicu u OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Novog Sada, u ponedeljak, 21.10.2019. godine. Radionici su prisustvovali učenici petog i osmog razreda, sa nastavnicom Aleksandrom Spasić. Poslužilo nas je lepo vreme, a učenici su nas dočekali nasmejani i dobrog raspoloženja, otvoreni za nova saznanja, spremni da sa nama podele njihova dosadašnja iskustva i više nego raspoloženi da se aktivno uključe u sve aktivnosti koje smo za njih pripremili.

Druženje smo započeli edukativnim delom radionice i nakon što su pažljivo saslušali šta smo imali da im ispričamo, postavili su nam brojna pitanja iz kojih smo shvatili koliko su zaista zainteresovani za temu ekologije, zaštite životne sredine, reciklaže i sortiranja otpada. Ono što nas je posebno obradovalo jeste saznanje koliko im je značajan humanitarni karakter naše akcije i svaki pojedinačni slučaj kada obradujemo još nekog mališana i što iz dana u dan našu Srbiju zbog akcije "Čepom do osmeha" krasi još više ljudi još širih osmeha! Nakon edukativnog dela zajedno smo oživeli našeg Čepka, složivši prelep mozaik od plastičnih čepova koji je krasio dvorište škole.

Ovo predivno druženje zaokužili smo zajedničkom fotografijom snimljenom iz vazduha, kako bi zauvek imali podsetnik na ovo iskustvo! Projekat je podržan od Gradske uprave za zaštitu životne sredine grada Novog Sada.