069/311 31 00

Vesti

arrow-link

ČEPOM DO OSMEHA U VELIKOJ RECI


Danas smo posetili Veliku Reku, nadomak Malog Zvornika, u koju smo došli kako bi obradovali jednog trinaestogodišnjeg dečaka po imenu Nikola Todorović. Nikola je učenik VI razreda OŠ “Nikola Tesla” u Velikoj Reci i boluje od stoprocentne cerebralne paralize, zbog čega nije u mogućnosti da bez pomoći svoje porodice samostalno obavlja svakodnevne aktivnosti.

Zahvaljujući velikodušnosti, podršci i razumevanju naših prijatelja iz firme “Ernst&Young d.o.o” iz Beograda, uspeli smo da mu omogućimo višenamensku dečiju hodalicu, uz koju će olakšano moći da nastavi školovanje, kao i da mu ulepšamo detinjstvo i odrastanje onoliko koliko je u našoj moći. Želeli smo da znaju koliko cenimo i poštujemo poverenje koje su nam ukazali, te smo im ispred Udruženja uručili simboličan poklon.

Beskrajna zahvalnost Nikoline majke i njegov iskreni osmeh nisu nas ostavili ravnodušnim, već su nam dali snagu i energiju da nastavimo da radimo više i bolje i posvedočili su o tome koliko čak i malim doprinosom možemo da promenimo nečiji život na bolje.

Još jednom hvala prijateljima iz dm drogerie markt Srbija koji su obezbedili poklone za porodicu, ali i za svih 75 učenika škole, Garnier-u koji je obezbedio poklon za porodicu kao i prijateljima iz "Ekologija i dete" koji su se zaista potrudili da obraduju Nikolu i njegove najbliže. Bez vaše nesebične pomoći ne bi mogli da činimo dobra dela!

Hvala i direktorici, kao i nastavnom osoblju osnovne škole na veoma srdačnom gostoprimstvu. Radujemo se i sa nestrpljenjem očekujemo buduće susrete! Jer smo i kroz suze, i smeh, svi zajedno deo jednog tima, tima “Čepom do osmeha”!