Registar kutija

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

Email vec postoji u bazi!
   

Predložite svoje dete

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

 

Skupljajte čepove i pomozite deci!

Humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova, radi pomoći deci sa invaliditetom kako bi im se omogućilo lakše funkcionisanje u svakodnevnom životu.

Pratite nas na društvenim mrežama

Registrujte se kako biste se uključili u našu akciju

Vesti


Kome smo pomogli?


VestiZahvaljujući svima vama, svakom pojedincu koji sakuplja plastične čepove, 17. septembra u Pančevu, u ŠOSO „Mara Mandić“ petnaestogodišnjem dečaku Nikoli Cvetković koji boluje od progresivne mišićne distrofije, uručena su elektromotorna kolica i time je obezbeđeno pomagalo za trideset i sedmo dete od početka pokretanja akcije.

17-09-2019 Vise o tome

Dana 05.09.2019. godine u ulici Žarka Zrenjanina broj 2 u zgradi Skupštine grada Novog Sada, u okviru programa OPENS 2019 „Gradonačelnik otvara vrata - uključimo se“ posetili smo Gradsku upravu za obrazovanje. Pripremajući se za sastanak sa načelnicom ove uprave prethodno smo se i sami informisali o najznačajnijim oblastima kojima se bavi uprava za obrazovanje, a koje su prilično brojne i zapravo se svode na zakonom utvrđene nadležnosti koje je pomenuta uprava dužna da sprovodi.

05-09-2019 Vise o tome

Došlo je vreme da objavimo rezultate Konkursa za dodelu pomagala za 2019/2020. godinu! Sa radošću vas obaveštavamo da ćemo u narednom periodu obezbediti pomagala i obradovati jedanaestoro dece.

02-09-2019 Vise o tome

Posetili smo Gradsku upravu za opšte poslove grada Novog Sada u okviru projekta OPENS2019 "Gradonačelnik otvara vrata-Uključimo se!". Zbog korišćenja godišnjeg odmora načelnika gradske uprave dr Dunđerski Borivoja, dočekale su nas tri nasmejane gospođe: Jovana Mutibarić - šef Sektora za poslove mesnih kancelarija i mesnih zajednica, koja u odsustvu i sprečenosti načelnika, po ovlašćenju Gradskog veća, menja načelnika, Marina Popov - pomoćnik načelnika za unapređenje uprave i Jovana Belić - šef Sektora za lična stanja građana (pod poslovima iz ličnih stanja građana podrazumevaju se: matičarski poslovi, vođenje upravnog postupka iz ove oblasti, ažuriranje biračkog spiska i tome slično).

14-08-2019 Vise o tome

Po treći put u Novom Sadu se održava ŠTRAND SUMMER FEST, u organizaciji kompanije Ninamedia i Color Media Communications, uz podršku Grada Novog Sada.

10-08-2019 Vise o tome

Po treći put se u Novom Sadu održava FESTIVAL BOJA, a povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u organizaciji OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad.

07-08-2019 Vise o tome

Aleksandar iz Topole, kod Aranđelovca, je dobio terapeutski tricikli - još jednom detetu smo izmamili osmeh i još jednoj porodici olakšali svakodnevicu. Bravo za sve!

17-07-2019 Vise o tome

Posetili smo Gradsku upravu za privredu, a naš domaćin je bio načelnik gospodin Saša Bilinović. Sa njim smo razgovarali o uključivanju mladih Novog Sada u omladinsku politiku grada i podizanju svesti da su nadležne institucije pristupačne za komunikaciju, postavljanje pitanja i nedoumice.

25-06-2019 Vise o tome

Posetili smo Smederevo, kako bismo obradovali braću Tomić, Kristijana i Mladena!

20-06-2019 Vise o tome

U petak 14.06.2019. godine putovali smo u Melence, kako bi u OŠ „Dr Boško Vrebalov“ uručili pomagalo i obradovali četrnaestogodišnjeg dečaka Petkov Aleksandra!

17-06-2019 Vise o tome

KONKURS JE ZAVRŠEN!!!

Dragi roditelji,

udruženje "Čepom do osmeha" je rešilo da proširi listu dece kojoj smo pomogli i zato otvaramo novi konkurs na koji možete prijaviti svoje dete. Koji su uslovi konkursa i šta je potrebno od dokumentacije možete pročiteti u fajlu ispod, koji takođe možete skinuti na svoj računar, popuniti potrebne podatke i poslati nam poštom na adresu koja stoji u konkursu.

Mi smo tu da zajedno obradujemo što više dece. Srećno!

13-06-2019 Vise o tome

Vreme je završnih priredbi u školama i vrtićima, te smo tom prilikom juče posetili vrtić "Zvončić" u Kaću, PU "Radosno detinjstvo", Novi Sad, gde smo prisustvovali manifestaciji "Otvoreni muzički dan"!

11-06-2019 Vise o tome

Danas smo posetili Veliku Reku, nadomak Malog Zvornika, u koju smo došli kako bi obradovali jednog trinaestogodišnjeg dečaka po imenu Nikola Todorović.

10-06-2019 Vise o tome

Ono što obećamo to i ispunimo. Danas smo uz podršku Gradskog zelenila i Dino parka Novi Sad održali edukativnu radionicu na otvorenom sa mališanima koji su se javili da žele sa nama da provedu ovako lep i sunčan dan.

08-06-2019 Vise o tome

Sa radošću vas obaveštavamo da Udruženje „Čepom do osmeha“ u subotu, 8. juna, u Dino parku u Novom Sadu, održava PRVU edukativnu radionicu na otvorenom, na temu reciklaže i očuvanja životne sredine, sa početkom u 12 časova.

06-06-2019 Vise o tome

Znatiželja, interesantna pitanja i iskrena rešenost mališana da budu naša podrška i pomoćnici u sakupljanju čepova uvek nas iznova motivišu i potvrđuju da radimo dobru i humanu stvar!

06-06-2019 Vise o tome

Zajedno sa našim drugarima smo učili o reciklaži, o očuvanju životne sredine čistom, razgovarali o tome koliko je važno negovati toleranciju i osećaj empatije od malih nogu, ali smo se na kraju i zaigrali tako da smo gotovo zaboravili na vreme i na to da nas u Novom Sadu čeka puno obaveza!

02-06-2019 Vise o tome

Danas smo u sklopu projekta OPENS2019 "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se"posetili Gradsku upravu za omladinu i sport, tamo nas je dočekao i vrlo srdačno primio načelnik Vlastimir Mastilović, koordinatorka Kancelarije za mlade Mirjana Bumbić i savetnica za sport Ljubica Mijatović Topalov.

31-05-2019 Vise o tome

Tokom ove nedelje proveli smo divan dan u Subotici, gde smo održali četiri edukativne radionice u vrtićima “Zeka”, “Kolibri” i “Palčica”, PU “Naša radost”, kao i u OŠ “Matko Vuković”

31-05-2019 Vise o tome

U kancelariji Udruženja „Čepom do osmeha“ održana je prva radionica u okviru projekta „Unapređenje antidiskriminacionih mera u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom“, koji je podržan od strane Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije.

28-05-2019 Vise o tome

U subotu, 25. maja, na novosadskom kupalištu "Štrand", Udruženje "Čepom do osmeha" održalo je drugi po redu sajam, pod nazivom "Grad humanosti", koji je podržan od Gradske uprave za privredu.

27-05-2019 Vise o tome

Zajedno sa velikim brojem mališana iz osnovne škole u Magliću, učili smo koliko je važno od malih nogu gajiti svest o toleranciji, solidarnosti, empatiji i poštovanju međusobne različitosti, ma kakva god ona bila.

23-05-2019 Vise o tome

Danas smo u vrtiću „Dunavski cvet“ PU Radosno detinjstvo održali edukativnu radionicu na temu reciklaže, ekologije, očuvanja životne sredine i tolerancije.

14-05-2019 Vise o tome

Udruženje "Čepom do osmeha" podržano je od strane Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije za projekat "Unapređenje antidiskriminacionih mera u oblasti zapošljavanja osoba sa invaliditetom", koji se nalazi u okviru aktivnosti koje sprovodi Udruženje.

13-05-2019 Vise o tome

Pozivamo omladince grada Novog Sada da se priključe aktivnostima koje sprovodi Udruženje "Čepom do osmeha" u okviru projekta OPENS2019 "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!". Ovaj projekat ima za cilj da upozna omladinu sa radom i nadležnostima gradonačelnika i gradskih uprava Novog Sada i uključi ih u omladinsku politiku grada. Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

11-05-2019 Vise o tome

Udruženje "Čepom do osmeha" podržano je od strane Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu grada Novog Sada za projekat "Program zaštite i unapređenja položaja socijalno ugroženih osoba sa invaliditetom", kroz programske aktivnosti Udruženja.

10-05-2019 Vise o tome

U svom radu se svakodnevno susrećemo sa različitim tipovima diskriminacije u našoj okolini, što je čest razlog lošeg standarda i osećaja nemoći među diskriminisanima. Pošto smo po prirodi aktivisti, a ne samo posmatrači, rešili smo da povežemo udruženja i pojedince koji svojim radom utiču na bolji položaj osoba sa invaliditetom, mentalno nedovoljno razvijenih osoba i dece sa smetnjama u razvoju, i damo im mogućnost da na sajamskom prostoru predstave svoje proizvode, edukuju se o socijalnom preduzetništvu i stvore osnove za pozitivno poslovanje.

10-05-2019 Vise o tome

Udruženje "Čepom do osmeha" je u okviru OPENS projekta "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!" imalo priliku da zajedno sa predstavnicima omladinskih organizacija, a ujedno i sa mladima, poseti Gradsku upravu za socijalnu i dečiju zaštitu u Novom Sadu. Projekat je podržan od Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajniskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodina i Grada Novog Sada.

07-05-2019 Vise o tome

Dragi naši, Udruženje "Čepom do osmeha" je u okviru OPENS projekta "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!" imalo priliku da zajedno sa sa predstavnicima omladinskih organizacija, a ujedno i sa mladima, poseti Gradsku poresku upravu u Novom Sadu. Projekat je podržan od Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

28-04-2019 Vise o tome

Dragi naši, Udruženje "Čepom do osmeha'' je danas u okviru OPENS projekta "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!" imalo priliku da zajedno sa predstavnicima omladinskih organizacija i mladima poseti gradonačelnika Novog Sada, gospodina Miloša Vučevića. Projekat je podržan od Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

28-02-2019 Vise o tome

30 pomagala, malo li je? Ponosni smo na celu Srbiju, na svakog pojedinca, kompaniju, držvanu instituciju i podršku koju ova akcija ima kako bi bilo ovako divnih rezultata.

19-02-2019 Vise o tome

Deo tima našeg Udruženja je posetio Aleksinac i našeg koordinatora Dragana Antića. Tom prilikom smo se upoznali i sa direktorkom PU "Lane", gospođom Violetom Popović koja nas je primila veoma srdačno.

18-02-2019 Vise o tome

Zahvaljujući projektu "Poboljšajmo naš prostor", koji je podržalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja opremili smo naš kutak!

04-02-2019 Vise o tome

I još jednom humani ljudi, koji i sami znaju koliko je svaka pomoć ddobrodošla kada imate dete kojem su potrebna invalidska kolica, poklanjaju ona koja njihova deca više ne koriste.

22-01-2019 Vise o tome

Dragi naši, u toku je sprovođenje projekta našeg tima, po konkursu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pod nazivom: „Učimo se toleranciji".

18-01-2019 Vise o tome

Jučerašnji put humanosti ispunjen radošću, suzama i smehom, odveo nas je u Šabac kod Kristine.

16-01-2019 Vise o tome

Završavamo ovu godinu sa još jednim osmehom! Osmeh Lazara Marijanovića iz Novog Sada obradovao je sve nas! Nova lako aktivna kolica za samostalnu upotrebu olakšaće Lazaru svakodnevno funkcionisanje!

20-12-2018 Vise o tome

Obeležili smo dan osoba sa invaliditetom na naš poseban način, onako kako oni to zaslužuju. Naš prvi sajam pod nazivom „Grad humanosti“ prošao je sjajno.

04-12-2018 Vise o tome

"Grad humanosti" se organizuje po prvi put 02.12.2018. godine u tržnom centru BIG u Novom Sadu, u periodu od 10:00 do 19:00 časova, povodom obeležavanja 03. decembra, međunarodnog dana osoba sa invaliditetom.

29-11-2018 Vise o tome

Udruženje „Čepom do osmeha“ je posetilo petu Gradsku upravu, u okviru OPENS-ovog projekta „Gradonačelnik otvara vrata – Uključimo se!“, koji  je podržan od Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

28-11-2018 Vise o tome

Još jednom smo pokazali da zajedno možemo mnogo! U osnovnoj školi za decu sa smetnjama u razvoju „Novi Beograd“, smo se okupili kako bismo Petri uručili 25. pomagalo - neurološku stolicu BAYO.

05-11-2018 Vise o tome

Tim „Čepom do osmeha“ još jednom humanom akcijom ovekovečio je da ljubav i zahvalnost grade mostove prijateljstva i ovom prilikom uručio pomagalo Tamari Miković, ispred svih vas koji sakupljate plastične čepove.

27-10-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, Udruženje „Čepom do osmeha“ je danas posetilo Gradsku upravu za imovinu i imovinsko pravne poslove, gde nas je dočekao načelnik Vladan Bumbić. Postavili smo mu pitanja u vezi funkcionisanja Gradske uprave za imovinu i imovinsko pravne poslove, ona koja smo prethodno sastavili na Okruglom stolu sa udruženjima mladih i udruženjima za mlade.

25-10-2018 Vise o tome

Mi smo se zaista sjajno proveli na prvom Serbia Business Run-u u Novom Sadu! Svi učesnici su se odlično pokazali, a i prikupili dosta čepova koje su donosili na naš štand.

13-10-2018 Vise o tome

Naši veliki dobrotvori su raspisali konkurs za nova radna mesta, a mi vas upućujemo da se priključite njihovom humanom timu.

12-10-2018 Vise o tome

Dragi naši, obaveštavamo vas da kancelarija Udruženja nastavlja sa radom po zimskom radnom vremenu.

11-10-2018 Vise o tome

Zaposleni u IT firmi Zesium mobile na čelu sa Jovanom Stojanovićem stvorili su mobilnu aplikaciju za Udruženje „Čepom do osmeha“ sa idejom da na taj način poboljšaju naš rad i mogućnosti, a samim tim pomognu još većem broju dece. Aplikaciju smo prvi put prikazali posetiocima novosadskog sajma "Lorist", koji su imali priliku da vide njenu delotvornost.

10-10-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, tim „Čepom do osmeha“ je danas, tokom prvog dana sajma ekologije „Lorist“ u Novom Sadu, na svom štandu imao tu čast da ugosti direktora Agencije za zaštitu životne sredine Filipa Radovića. Ovom prilikom smo pričali o svemu što je Agencija do sada postigla, o realizaciji budućih planova Agencije, kao i o nekim zajedničkim planiranim aktivnostima.

04-10-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji danas je tim „Čepom do osmeha“ posetio Gradsku upravu za zaštitu životne sredine u okviru OPENS projekta „Gradonačelnik otvara vrata – Uključimo se!“ gde nas je dočekao tim sačenjen od: zamenica načelnice GU za zaštitu životne sredine Elma Bjelica, pomoćnik načelnika za oblast zaštite životne sredine u Gradskoj upravi Dragica Branković, stručne saradnice Jelena Belić-Ilić, Jelena Moravski i Bojana Pađen.

25-09-2018 Vise o tome

Dragi naši, danas smo u dvorištu OŠ "Branko Radičević" u Novom Sadu, u okviru projekta ”Čepko mozaik” podržanog od Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport, održali najmasovniju radionicu za decu na otvorenom, na kojoj je učestvovalo čak 7 odeljenja.

20-09-2018 Vise o tome

Danas, 19. septembra održali smo još jedan okrugli sto u okviru OPENS- ovog projekta „Gradonačelnik otvara vrata-Uključimo se!“.

19-09-2018 Vise o tome

Danas je u našoj kancelariji održan drugi okrugli sto u okviru projekta „Zajedno smo jači - Umrežimo se!“.

17-09-2018 Vise o tome

Dana 4.9.2018. tim „Čepom do osmeha“ je zajedno sa predstavnicima udruženja mladih i udruženja za mlade posetio Gradsku upravu za inspekcijske poslove. Načelnik Miroslav Laketić je zajedno sa svojim saradnicima, šefom odseka za zaštitu životne sredine Radovanom Gašparovićem, šefom komunalne policije zapad Nebojšom Jovićem i Jasminom Rakić, nadležnom za sektor pravnih i opštih poslova i prinudnih izvršenja, odgovarao na naša pitanja, predstavio i približio rad uprave.

04-09-2018 Vise o tome

U subotu 4.8.2018. u AquaParku Petroland naš tim je održao radionicu za mališane. Deca su između kupanja slušala priče o reciklaži, našoj akciji i tome na koji sve način mogu pomoći svojim vršnjacima.

06-08-2018 Vise o tome

Drugari, imamo lepe vesti. Danas smo Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, uručili invalidska kolica.

02-08-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, danas smo posetili Gradsku upravu za kulturu grada Novog Sada, gde nas je dočekala zamenica načelnika Zorica Šijak. Ovom prilikom smo razgovarali na temu mladih u kulturi u okviru OPENS projekta „Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!“ koji implementira naše udruženje.

27-07-2018 Vise o tome

Za sve ljude dobre volje, koji nisu u mogućnosti da sakupljaju čepove i ne žive u Srbiji, otvorili smo devizni račun u Raiffeisen banci: 265100000020429124, putem kog mogu da doprinesu boljem funkcionisanju Udruženja „Čepom do osmeha“. Udružimo se svi za dečiji osmeh, jer on nema cenu.

19-07-2018 Vise o tome

„Zajedno smo jači – umrežimo se“ bazira se na potrebi za umrežavanjem nevladinog sektora u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, putem edukativnog programa (za okruglim stolom) baziranog na razmeni iskustava i primera dobre prakse, čime će se ojačati organizacije, podići njihovi kapacteti i podstaći akteri na implementaciju projekata i njihovu održivost.

04-07-2018 Vise o tome

Dragi naši prijatelji, imamo lepe vesti. Javili su nam se donatori koji bi poklonili mehaničku hidrauličnu dizalicu za nepokretne osobe nemačkog proizvođača Baurefeind, nosivosti do 180 kg.

28-06-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, biće ovo još jedna godina osmeha. Naime, pregledali smo svu poslatu dokumentaciju za konkurs 2018. godine i sa radošću vas obaveštavamo da će devetoro dece dobiti pomagalo.

18-06-2018 Vise o tome

Danas je udruženje „Čepom do osmeha“ organizovalo radionicu u prelepom ambijentu vrtića „Zmaj“ u Sremskoj Kamenici.

14-06-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

05-06-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

17-05-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice deci predškolskog i školskog uzrasta na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

10-05-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, našim akcijama kojima podižemo ekološku svest i krčimo put do boljeg društvenog položaja dece sa smetnjama u razvoju, nema kraja. Ovog puta smo rešili da se družimo sa divnim i humanim građanima Negotina ispred kojih nas je dočekala naša koordinatorka Vanja Đurđević.

09-05-2018 Vise o tome

Dragi naši prijatelji, imamo lepe vesti. Naime, roditelji deteta sa smetnjama u razvoju su rešili da olakšaju još nečiji život tako što će pokloniti dečija invalidska kolica koja je njihovo dete preraslo. Zbog poverenja koje imaju u našu organizaciju zamolili su nas da pronađemo pogodnog kandidata.

03-05-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice deci predškolskog i školskog uzrasta na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

26-04-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice deci predškolskog i školskog uzrasta na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

17-04-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice deci predškolskog i školskog uzrasta na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

02-04-2018 Vise o tome

Dragi roditelji,

Udruženje "Čepom do osmeha" je rešilo da proširi listu dece kojoj smo pomogli i zato otvaramo novi konkurs na koji možete prijaviti svoje dete.

26-03-2018 Vise o tome

Dragi mališani, učestvujte u nagradnom konkursu “Moj savršeni dan na igralištu”!

24-03-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

02-03-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

24-02-2018 Vise o tome

Ređali smo čep na čep i stigli do osmeha Stefana Radovanovića, divnog deteta iz Smederevske Palanke, kojem smo u sredu 21.2.2018. uručili elektromotorna invalidska kolica.

23-02-2018 Vise o tome

Šta nas može bolje ugrejati tokom zimskih dana od dečijih osmeha. Tim Čepom do osmeha je krenuo put Smederevske Palanke, kako bi još jedan izmamio. U sredu 21.2.2018. u 11:00 h u ulici Vojvode Stepe broj 20, u prostorijama OŠ "Heroj Ivan Muker", koju pohađa Stefan Radovanović, ćemo ovom slatkom dečaku uručiti elektromotorna kolica.

19-02-2018 Vise o tome

Da li ima išta lepše od igre u pesku, osetiti ta zrnca kako prolaze kroz prste, poput vremena koje leti u igri.

12-02-2018 Vise o tome

U društvu je sve slađe, a posebno igra.

09-02-2018 Vise o tome

Zavrtimo se zajedno na na novoj vrtešci!

08-02-2018 Vise o tome

Ko ne voli da se ljulja, taj ne zna da uživa!

07-02-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

07-02-2018 Vise o tome

Šta je to što izdvaja ovo igralište od drugih? Kao prvo, radi se na njemu sa mnogo entuzijazma, deca se uz igru uče plemenitim osobinama i sprave su vrlo zanimljive.

06-02-2018 Vise o tome

Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”. Tim povodom Udruženje “Čepom do osmeha” održava radionice u predškolskim i školskim ustanovama na temu reciklaže i invaliditeta. Ovim radionicama pokušavamo da približimo deci značaj ekologije i da ih naučimo da prihvataju drugačije od sebe i razvijaju empatiju.

03-02-2018 Vise o tome

Sneg, led i 700 km puta nisu predstavljali prepreku timu Čepom do osmeha da poseti Sjenicu, najhladniju opštinu u Srbiji, i uruči pomagalo malenom Bakiru.

29-01-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, u subotu 27.1.2018. KombiČep će se uputiti kroz planine Srbije, put Sjenice, do vrtića Maslačak, gde nas čeka Bakir Isović, kako bi smo mu u 11:00 časova uručili pomagalo koje osmeh znači.

25-01-2018 Vise o tome

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da pripreme za postavljanje novog kombinovanog igrališta za decu sa smetnjama u razvoju u okviru projekta „Da vežbamo svi!“ uveliko teku.

25-01-2018 Vise o tome

Dragi prijatelji, upoznajte Stefana, dečaka iz Smederevske Palanke, koji boluje od mišićne distrofije.

19-01-2018 Vise o tome

I Novi Bečej je došao na red gde je uručeno dvadeseto pomagalo Mini Filipović.

11-01-2018 Vise o tome

Kao što smo već pisali Udruženje “Čepom do osmeha” je podržano na konkursu NIS kompanije “Zajednici zajedno” gde je odobren naš projekat “Da vežbamo svi”.

27-12-2017 Vise o tome

Udruženje je sa velikim zadovoljstvom uručilo devetnaesto pomagalo, terapeutski tricikl, Konstantinu Jankoviću iz Novog Sada.

21-12-2017 Vise o tome

Ove godine je naša organizacija po drugi put podržana na konkursu “Zajednici zajedno”.

01-12-2017 Vise o tome

Konstantin Janković iz Novog Sada je još jedno dete kojem će udruženje Čepom do osmeha uskoro uručiti željeno pomagalo.

06-11-2017 Vise o tome

Mina Filipović iz Novog Bečeja je devetnaesto dete kojem će udruženje Čepom do osmeha olakšati svakodnevicu.

03-11-2017 Vise o tome

Tim Čepom do osmeha je napravio najveći mozaik na svetu od plastičnih čepova. U pomoć su nam priskočili prijatelji, 300 volontera podeljenih u timove: PaySpot, Homepage, dm i Garnier, Podunavlje, NIS, Fructus, AquaPark Petroland, RTV i BeX, da bi zajedno poređali 900.000 čepova na 621m2.

06-10-2017 Vise o tome

Još samo malo!

28-09-2017 Vise o tome

Ukoliko ne možete doći u Novi Sad, sortirajte čepove po boji kod kuće...

Uz naše prijatelje iz BeX kurirske službe čepovi će stići do nas.

21-09-2017 Vise o tome

Ovako mi napredujemo...

Priključi se i Ti!

Budi deo tima!

20-09-2017 Vise o tome

Sortirajmo čepove zajedno!

Dođite u Ćirpanovu 25 i budite deo tima!

18-09-2017 Vise o tome

Neka tvoj čep izmami rekordan broj osmeha koje će ceo svet da vidi!

Dođi da zajedno napravimo „Mozaik za Ginisa“ 30. septembra na Trgu slobode u Novom Sadu!

17-09-2017 Vise o tome

U petak 8. septembra u 16:00 časova, u Gradskoj kući u Nišu, uručili smo osamnaesto pomagalo za Nedu Jovanović. Neda je četvorogodišnja devojčica koja je zahvaljujući celoj Srbiji, sakupljanjem čepova, dobila nova dečija invalidska kolica i stolicu za kupanje. Nežni pogled male Nede sve nas je osvojio i učinio dodatno ponosnima što smo uspeli u ovoj zadatoj misiji.

08-09-2017 Vise o tome

U petak 08.09.2017. Tim Čepom do osmeha putuje do prelepog grada na jugu Srbije da bi usrećio jednu divnu devojčicu. Idemo u posetu našim prijateljima iz Niša da bismo obradovali Nedu Jovanović i uručili joj pomagalo.

07-09-2017 Vise o tome

Vredni naši aktivisti, priključite se Timu Čepom do osmeha i upišite se u istoriju zajedno sa nama.

01-09-2017 Vise o tome

To je taj tim! Zajedničkim snagama sa timom Zvezdine igre obezbeđena su kolica za Nemanju Ćurića iz Nove Gajdobre!

31-08-2017 Vise o tome

U petak 12.05.2017. godine je bio divan dan za Tim Čepom do osmeha, zvanično smo otvorili kancelariju u Ćirpanovoj 25, koju nam je ustupio Grad Novi Sad na korišćenje.

30-08-2017 Vise o tome

U subotu 24.06.2017. u Subotici je uručeno pomagalo Varga Emeše. Ova devojčica boluje od cerebralne paralize, zbog čega su joj trebala nova invalidska kolica.

24-06-2017 Vise o tome

Naš mali trud napuni jednu vreću,

a nekome u životu donese sreću.

04-05-2017 Vise o tome

Tim Čepom do osmeha ne staje!

Potpisali smo memorandum sa opštinom Bečej

26-04-2017 Vise o tome

Poklanjamo nova invalidska kolica za samostalnu upotrebu

12-04-2017 Vise o tome

"Zbližavanje je početak, ostajanje zajedno je napredak, a sarađivanje je uspeh" Henri Ford

17-03-2017 Vise o tome

"Početna tačka svakog uspeha je želja" Napoleon Hil

17-03-2017 Vise o tome

Potpisivanje memoranduma o poslovno tehničkoj saradnji sa predškolskom ustanovom "Radosno detinjstvo"

07-03-2017 Vise o tome

Potpisivanje memoranduma o poslovno tehničkoj saradnji sa opštinom Irig i PU "Dečija radost"

23-02-2017 Vise o tome

Potpisivanje memoranduma sa gradom Somborom i postavljanje kutije u holu Županije.

02-02-2017 Vise o tome

Potpisan memorandum o zajedničkoj saradnji između organizacije Čepom do osmeha i Opštine Novi Bečej.

02-12-2016 Vise o tome

Nakon detaljne obrade pristiglih prijava objavljujemo spisak dece koja su odabrana u konkursu za 2016/2017 godinu.

21-10-2016 Vise o tome

Šampion u svemu, naša Milica Dabović predala je svoje čepove koji su stigli iz svih delova sveta...

03-10-2016 Vise o tome

Porodica Krga iz Sombora, naš Dragan Krga, dete kome je pomogla akcija Čepom do osmeha, poklanja dečija invalidska kolica.

17-09-2016 Vise o tome

Porodica Vukelić iz Pančeva poklanja dečija sportska invalidska kolica. Predviđena za vožnju po gradskom terenu i po svim ostalim neprilagođenim terenima: zemlja, trava, kamenite površine, preko pruge.

02-09-2016 Vise o tome

Naš veliki partner, naša velika podrška...

01-09-2016 Vise o tome

Ovde možete preuzeti sve informacije vezane za konkurs, Hvala.

20-08-2016 Vise o tome

Tim Čepom do osmeha i glavna karika akcije, BeX kuriska služba, zajedno sa novim uspesima...

15-08-2016 Vise o tome

Dobro nam došli u fabriku osmeha...

03-08-2016 Vise o tome

Jedanaesto dete koje je od humanitarno ekološke organizacije Čepom do osmeha dobilo svoje neophodno pomagalo za svakodnevno funkcionisanje je David Vanevski iz sela Jabuke, opština Pančevo. Davidu su u  22.jula 2016 godine u prostorijama BeX kurirske službe svečano uručena električna invalidska kolica, za čiju je kupovinu bilo potrebno sakupiti oko 10 tona čepova.

01-08-2016 Vise o tome

Priključenje akciji Gradskog Centra za fizičku kulturu Beograd...

01-08-2016 Vise o tome

Čekamo vas,

Tim Udruženja Čepom do osmeha

BeX kurirska služba

21-07-2016 Vise o tome

AD Podunavlje, sa preko 60 godina tradicije i rada, priključuje se našoj akciji i u svojim objektima, kojih ima preko 70 u celoj Srbiji, postavlja kutije za odlaganje čepova!

24-05-2016 Vise o tome

I ove godine, humanitarno ekološko udruženje "Čepom do osmeha", bilo je deo priče Baby Exit-a, ovaj put sa još tri velika patnera - Pepsilendom, Novosadskom unijom sredjoškolaca i udruženjem građana Novi Sad.

 

 

23-05-2016 Vise o tome

"Čovek postaje velikan shodno stepenu na kojem radi za dobrobit drugih bića." - Mahatma Gandi

04-05-2016 Vise o tome

Zvanično i Naftna industrija Srbije, pored obezbeđenog kombija kroz konkurs Zajednici Zajedno, priključuje se sakupljanju čepova postavljanjem kutija u poslovnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Zrenjaninu i Nišu.

Na ovaj način pozvali su sve svoje zaposlene, kolege da svaki čep ubace u predviđene kutije za njih i na taj način da zajedničkim snagama pomognemo mnogoj deci, očistimo našu okolinu od plastike i posaljemo na reciklažu.

Zahvaljujemo se jednoj ovako društveno odgovornoj kompaniji koja je prepoznala naš rad, želju i volju za nečije bolje sutra, to ukazuje da zajedno smo jači.  

25-02-2016 Vise o tome

Kako smo u prvom javnom konkursu objavili troje dece koja su odabrana za sakupljanje čepova, Mini i Milanu smo pomogli, nastavljamo dalje za Davida Vanevskog iz Jabuke, opština Pančevo. David ima 13 godina, ide u 7 razred OŠ Goce Delčev u Jabuci, boluje od paraparalegije.

Idemo svim snagama i punom parom dalje. Pridružite nam se.

08-02-2016 Vise o tome

VAŽNO

Obaveštavamo vas, PAŠTROVIĆEVA 7, na Banovom Brdu nije više jedno od naša dva glavna sabirna mesta u Beogradu. Molimo učesnike da se strpe dok se ne objavi novo mesto za odvoženje čepova.

Takođe, ovim putem apelujemo na pomoć oko što više punktova u Beogradu. Ukoliko neko ima neku ideju neka nam se obrati. Hvala na razumevanju. 

Tim Udruženja Čepom do osmeha

07-02-2016 Vise o tome

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je uručenje pomagala koje je bilo organizovano za petak 29.01.2016 godine, pomereno za sredu 03.02.2016 godine 12h u Gradskoj kući u Novom Sadu.

Tim Udruženja Čepom do osmeha

28-01-2016 Vise o tome

U petak 29.01.2016 godine u Gradskoj kući u Novom Sadu, biće svečano uručenje specijalnog pomagala pod nazivom električni vertikalizator, desetom dečaku kome pomaže organizacija Čepom do osmeha, Milanu Borenoviću iz Šajkaša.

 

22-01-2016 Vise o tome

Zahvaljujemo se dobrim ljudima, kao što je Marko Pavišić iz Beograda i njegova firma SixPack dizajn studio, koja se bavi dizajnom, gde su prepoznali naš trud i rad i pomogli nam u izradi novog sajta. Web sajt je donacija.

 

21-01-2016 Vise o tome

Fructus, to su nasi veliki prijatelji od samog pocetka, sa njima je sve pocelo i sve krenulo dalje da se grana i raste. Bez njih i kurirske sluzbe BeX danas ne bismo bili lideri u humanitarno ekoloskim akcijama u Srbiji.…

17-12-2015 Vise o tome

Naš kombi je krenuo putem Bačke Palanke da pokupi prvu turu čepova koja je sakupljena kod naših velikih prijatelja akcije – Tarkett-a, Tarkett-a SEE, Sintelona, Sintelona.rs iI Galerije Podova. Oni su bili jako vredni i postavili su na ulazu u…

17-12-2015 Vise o tome

Pitamo se: “može li dan biti lepši, ispunjeniji od onog kada nekome izmamite osmeh, al onaj najiskreniji, dečiji?” Ne, od toga lepšeg nema. Takav je i naš današnji dan bio, iskren, pun ljubavi, nežnosti i osmeha. Uručili smo električni tricikli,…

11-12-2015 Vise o tome

Poštovani naši pratioci, Ovim putem vas obaveštavamo da će uručenje pomagala za Minu Anastasov iz Niša, dete koje je odabrano u konkursu i osmo dete kome će naša akcija pomoći, biti u OŠ Njegoš sa početkom druženja u 12h u…

08-12-2015 Vise o tome

Poštovani naši pratioci, Od danas, 01.12.2015 godine do 07.12.2015 godine smo odsutni i nećemo biti dostupni na brojeve predsednice Udruženja Vanje Petković 063/548-688 i zamenika predsednika Boriše Petkovića 063/563-513. Možete nas kontaktirati isključivo putem mail-a Udruženja ili privatnog, cepomdoosmeha@gmail.com…

01-12-2015 Vise o tome

Kome smo pomogli?


1. David Mernjik iz sela Pivnice, opština Bačka Palanka
2. Stefan Marinković iz sela Zmajevo
3. Dragan Krga, rođen 03.maja 2001 godine
4. Nataša Minić iz Futoga, rođena 5.11.2009 godine.
5. Slađana Ugrica, rođena 19.01.2006. godine
6. Vuk Lojković rođen 01.04.2009 u Beogradu, opština Rakovica
7. Nikola Živković iz Novog Sada
8. Anastasov Mina iz Niša, rodjena 15.05.2001 godine
9. Milan Borenović iz Šajkaša, rođen 02.09.2007 godine
10. Aleksandar Đukić, rođen 02.05.2004 godine
11. David Vanevski iz Jabuke rođen 02.septembra 2002 godine
12. Nemanja Keljački iz Bačkog Petrovog Sela, opština Bečej, rođen 11.07.2008.
Kupljen prenosivi računar za slepe, koji koristi Brajevo pismo i transportaciju teksta u glas.
13. Aleksa Drakulić iz Kačareva, opština Pančevo, rođen 11.05.2007.
Kupljena dečija invalidska kolica za samostalnu upotrebu. Za njegovo pomagalo je bilo potrebno skupiti oko 2 tone čepova.
14. Radmila Nikolić devojčica iz Aranđelovca, rođena 16.09.2008 godine
kupljena su joj invalidska kolica.
15. Nikola Jeličić iz Beograda, opština Novi Beograd. Kupljena elektromotorna invalidska kolica. Za njegovo pomagalo je bilo potrebno sakupiti oko 10 tona plastičnih čepova.
16. Nikola Vukelić iz Pančeva, kupljen medecinski aspirator na struju, vrednost pomagala oko dve tone čepova.
17. Varga Emeše je dobila nova invalidska kolica.
18. Četvorogodišnja Neda Jovanović iz Niša je dobila stolicu za kupanje i dečija invalidska kolica.
19. Bakir Isović, dečija invalidska kolica.
20. Konstantin Janković, terapeutski tricikl.
21. Mina Filipović, stolica za kupanje.
22. Stefan Radovanović, Smederevska Palanka, dečija neurološka kolica
KONKURS

Nakon detaljne obrade svakog deteta i razmatranja njihovih želja i potreba odabrana deca su:

1. Radovanović Stefan - Smederevska Palanka

2. Joković Uroš - Sočanica, opština Leposavić


Preuzmite pdf

GDE ODNETI CEPOVE?

Izaberite iz padajućeg menija grad po želji i na mapi ispod prikazaće vam se mapa punktova