Registar kutija

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

Email vec postoji u bazi!
   

Predložite svoje dete

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

 

Skupljajte čepove i pomozite deci!

Humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova, radi pomoći deci sa invaliditetom kako bi im se omogućilo lakše funkcionisanje u svakodnevnom životu.

Pratite nas na društvenim mrežama

Registrujte se kako biste se uključili u našu akciju

ProjektiČEPOM DO OSMEHA KOD GRADONAČELNIKA NOVOG SADA

Dragi naši, Udruženje "Čepom do osmeha'' je danas u okviru OPENS projekta "Gradonačelnik otvara vrata - Uključimo se!" imalo priliku da zajedno sa predstavnicima omladinskih organizacija i mladima poseti gradonačelnika Novog Sada, gospodina Miloša Vučevića. Projekat je podržan od Ministarstva kulture i informisanja, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Grada Novog Sada.

U veoma prijatnoj atmosferi gradonačelnik je otvoreno odgovarao na pitanja koja interesuju mlade, i istakao da mu je izuzetna čast što ima priliku da direktno od mladih dobije povratne informacije.

Takođe, napomenuo je da je izuzetno ponosan što baš Novi Sad nosi titulu omladinske prestonice mladih za 2019. godinu, i podstakao mlade da budu slobodni da daju predloge, kritike ili pohvale na vođenje grada.

Naše Udruženje poziva mlade, da se kroz ovaj projekat upoznaju sa radom gradskih uprava Grada Novog Sada, i daju doprinos još boljem funkcionisanju grada.

Kome smo pomogli?

Preuzmite pdf

GDE ODNETI CEPOVE?

Izaberite iz padajućeg menija grad po želji i na mapi ispod prikazaće vam se mapa punktova