Registar kutija

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

Email vec postoji u bazi!
   

Predložite svoje dete

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

 

Skupljajte čepove i pomozite deci!

Humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova, radi pomoći deci sa invaliditetom kako bi im se omogućilo lakše funkcionisanje u svakodnevnom životu.

Pratite nas na društvenim mrežama

Registrujte se kako biste se uključili u našu akciju

ProjektiZAJEDNO SMO JAČI - UMREŽIMO SE

„Zajedno smo jači – umrežimo se“ bazira se na potrebi za umrežavanjem nevladinog sektora u oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, putem edukativnog programa (za okruglim stolom) baziranog na razmeni iskustava i primera dobre prakse, čime će se ojačati organizacije, podići njihovi kapacteti i podstaći akteri na implementaciju projekata i njihovu održivost.


Projekat se implementira kroz sledeće aktivnosti:
1. Saradnja sa zainteresovanim relevantnim institucijama, Gradom Novi Sad, Kancelarijom za mlade i Udruženjem; kao i saradnja sa 20 nevladinih organizacija – 20 mladih aktera u oblasti zaštite životne sredine radi međusobnog umrežavanja i jačanja ovog sektora;
2. Promocija projekata putem medija i oglašavanja na društvenim mrežama;
3. Organizacija i priprema – 5 okruglih stolova sa 20 aktera iz 20 organizacija nevladinog sektora u oblasti zaštite životne sredine tokom kojih će se organizacije umrežavati razmenjivati iskustva i primere dobre prakse, i jačati kroz projekte;


Rezultat projekta je razvijen model podrške nevladinim organizacijama koje se bave zaštitom životne sredine i održivim razvojem, i pružanjem primera dobre prakse kroz implementirane projekte u Evropi. Projekat pospešuje dalje umrežavanje i rad na polju izrade projektrnih ideja, kako za domaće tako i za strane fondove. Zadovoljavanjem potreba mladih aktera, a kroz rešavanje njihovih aktuelnih, suštinskih problema u sadašnjem vremenu, očekuje se od njih da u budućnosi povedu društvo ka ekološki održivom.

Kome smo pomogli?

Preuzmite pdf

GDE ODNETI CEPOVE?

Izaberite iz padajućeg menija grad po želji i na mapi ispod prikazaće vam se mapa punktova