Registar kutija

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

Email vec postoji u bazi!
   

Predložite svoje dete

Molimo pravilno popunite formu

Vas zahtev je prosledjen. Hvala!

 

Skupljajte čepove i pomozite deci!

Humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova radi pomoći deci sa invaliditetom da im se omogući lakše funkcionisanje u obrazovanju.

Pratite nas na društvenim mrežama

Registrujte se kako biste se uključili u našu akciju

KAKO POSTAVITI NAŠU KUTIJUKutiju, pogodnu za sakupljanje čepova, malo dekorišete (može i ne mora, ali kreativne vaspitačice i deca po vrtićima imaju sjajne ideje i prave genijalne kutije), odštampate i zalepite naš logo ( koji možete preuzeti na sajtu u delu MEDIJI) i animirate okolinu da donose čepove. Možete među fotografijama na našoj FB stranici da pogledate kako izgledaju neke kutije. Bilo bi lepo kada postavite kutiju da fotografišete pa da nam pošaljete na mail cepomdoosmeha@gmail.com ili u poruci na FB da objavimo na našoj FB stranici.

Sakupljaju se SAMO ČVRSTI PLASTIČNI ČEPOVI – SA FLAŠICA VODE i SOKOVA, MLEKA i JOGURTA, ULjA i SIRĆETA, ŠAMPONA, KUPKI, OMEKŠIVAČA, DETERDžENATA, DEZODORANSA, PASTE ZA ZUBE i sl., PLASTIČNI POKLOPCI ZA TEGLE, PLASTIČNE ŽUTE „KUTIJICE” iz Kinder-jaja u kojima su igračkice, itd. Nije bitno da li je nešto zalepljeno ili nacrtano. NE MOŽE NI JEDAN ČEP KOJI SE SAVIJA, znači svi čvrsti - ne može poklopac sa kantica pavlake, šejka ili sladoleda, ness-caffe i sl.

Kada počnete sa prikupljanjem čepova treba za svaku postavljenu kutiju da popunite registar kutija na našem sajtu http://cepomdoosmeha.org.rs/ (kliknite na „Pridružite nam se!“) kako bi smo imali evidenciju gde nam se sve nalaze kutije. Kada prikupite nešto više čepova (nekoliko džakova ili već koliko možete da skladištite) javite se da se dogovorimo oko preuzimanja.

Takođe bi Vas najljubaznije molili da čepove pakujete u bele PVC ili mrežaste (kao za krompri, papriku, luk...) džakove (na dnu stranice pogledajte slike da znate na šta mislimo), prosto zato što obični najlonski džakovi pucaju pri transportu - čepovi su ne samo teški već i oštri.

Ukolilo imate dodatnih pitanje tu smo. Hvala na interesovanju za našu akciju i nadamo se uspešnoj saradnji.

 

GDE ODNETI CEPOVE?

Izaberite iz padajućeg menija grad po želji i na mapi ispod prikazaće vam se mapa punktova