069/311 31 00

Priključi se akciji

Sakupljaj čepove

REGISTRUJ KUTIJU

01. Šta je potrebno:

S obzirom da kutije predstavljaju trošak, Udruženje nije u mogućnosti da ih svima obezbedi, jer bi to značilo manjak novčanih sredstava za dečija pomagala, a samim tim i manje dece kojoj bi pomogli.
Kako biste postavili kutiju, sve što je potrebno jeste dobra volja i kutija pogodna za sakupljanje čepova. Kutiju malo dekorišete (može i ne mora, ali kreativne vaspitačice i deca po vrtićima imaju sjajne ideje i prave genijalne kutije), odštampate i zalepite naš logo (možete ga pronaći na početnoj strani sajta), i animirate okolinu da donosi čepove. Na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/cepomdoosmeha/ u albumima možete pogledati kako izgledaju neke od kutija. Bilo bi lepo kada postavite kutiju, da je fotografišete i pošaljete nam fotografiju na mail cepomdoosmeha@gmail.com ili poruku na facebook stranici, kako bismo mogli da je objavimo na facebook-u.

02. Koji čepovi se sakupljaju:

SAKUPLJAJU se samo ČVRSTI PLASTIČNI ČEPOVI:

- sa flašica vode i sokova
- mleka i jogurta
- ulja i sirćeta
- šampona
- kupki
- omekšivača
- deterdženata
- dezodoransa
- paste za zube
- plastični poklopci za tegle
- žute kutijice iz Kinder jaja u kojima stoje igračkice
- čepovi flomastera...

Nije bitno da li je nešto na čepovima zalepljeno ili nacrtano.
NE MOGU čepovi koji se savijaju, npr. poklopci sa kantica pavlake, margarina, šejka, sladoleda ili nescafe, kao i poklopci koji u sebi sadrže metalne delove.

03. Proces prikupljanja i pakovanja

Kada počnete sa prikupljanjem čepova za svaku postavljenu kutiju bi trebalo da popunite registar kutija na našem sajtu, klikom na „Priružite nam se!“ (narandžasto dugme koje se nalazi na početnoj strani sajta), kako bismo imali evidenciju gde nam se sve nalaze kutije. Kada prikupite nešto više čepova (nekoliko džakova ili koliko već možete da skladištite), javite se kako bismo se dogovorili oko preuzimanja. Ukoliko naš kombi ne dolazi do vas, tu su naši prijatelji iz BeX kurirske službe koji će do vas doći ukoliko imate više od tri džaka, i to bez novčane nadoknade u slučaju da nas prethodno kontaktirate na broj telefona 069/311 31 00. Ukoliko nas ne kontaktirate, postoji mogućnost da vam se prevoz čepova naplati.
Takođe bi Vas najljubaznije molili da čepove pakujete u bele PVC ili mrežaste (kao za krompir, papriku, luk...) džakove (ispod teksta možete pogledati fotografije, kako biste znali na šta mislimo). Ovo je veoma bitno iz razloga što obični najlonski džakovi pucaju i time otežavaju transport, jer čepovi ne samo što su teški, već su i oštri.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, tu smo.

Hvala na interesovanju za našu akciju, i nadamo se uspešnoj saradnji.

Zajedno možemo mnogo!

* otvorenog tipa - mesta gde svako u prolazu može da ostavi čepove

* zatvorenog tipa - samo zaposleni, učenici i nastavnici mogu da ostavlju

Želis da pomogneš?

PoSTANI VOLONTER

Pozivamo sve ljude dobre volje, bez obzira na uzrasnu dob i mesto stanovanja, da se prijave za volontiranje u akciji "Čepom do osmeha" i tako učine da njihov doprinos bude utkan u dobra dela, dečije osmehe i bude prekretnica ka čistijoj planeti za buduće naraštaje!

Tvom detetu je potrebna pomoc?

ZATRAŽI POMAGALO ZA SVOJE DETE

Šta je potrebno:

Preuzmi PDF formular. Popuni i pošalji na mejl cepomdosmeha@office.com ili nas lično kontaktiraj na 063 / 44 55 77 ili 022 / 22 33 11. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisca. Za sva dodatna pitanja možeš nas kontaktirati na 064 / 11 43 67

Preuzmi FORMULAR