069/311 31 00

RADIONICA U DINO PARKU NOVI SAD

arrow-link

Ono što obećamo to i ispunimo. Danas smo uz podršku Gradskog zelenila i Dino parka Novi Sad održali edukativnu radionicu na otvorenom sa mališanima koji su se javili da žele sa nama da provedu ovako lep i sunčan dan.

Dečija pažnja i radoznalost nas navede na čudesan put novih saznanja, jer oni su tu da proprate svaki naš korak. Uz motivacione video zapise koje snimamo pri uručenjima i manifestacijama možemo da predstavimo deci šta smo sve uspeli zajedno uz njihovu pomoć. Koliko nam je njihova podrška bitna da naša planeta u budućnosti bude što lepša i čistija!

Ne možemo da očistimo sve ali malim i sigurnim koracima idemo ka tome... Naši volonteri su bili strpljivi i na kreativan način animirali decu da imaju što bolji rezultat, a svako ko je osvojio pečat dobio je simboličan poklon.

Zahvaljjujemo RTV-u i Novosadskoj televiziji što su bili medijski da isprate ovaj nama bitan događaj.

Sa nama su se družili drugari iz školice enegleskog jezika Helen doron i Bambo pelene koje su najmlađe nagrađivali kreativnim poklončićima.


Dinosaurusi možda jesu izumrli ali na nama je da se potrudimo da sačuvamo životinje koje danas žive sa nama i na našoj planeti Zemlji.